Smag på Thailand er en rejseguide til alle, der elsker Thailand og landets verdensberømte madkultur.

Thailand er blandt danskernes foretrukne rejsemål, ikke mindst på grund af det farverige og smagfulde køkken. Og thaimad byder på meget mere end rød karry og pad thai.

Sofie Lisby og Christina Lund Sørensen har rejst Thailand tyndt og besøgt et væld af spisesteder; fra finere restauranter i Bangkok til de mest autentiske familiespiserier, fra gourmetmad på højeste plan til gademad i verdensklasse.

Smag på Thailand er en rigt illustreret introduktion til Thailands køkken og madkultur via varme anbefalinger og genveje til de bedste lokale spisesteder, markeder og madkurser. Bogen er fuld af gode rejseråd og lækre billeder samt madopskrifter baseret på møder med lokale thaier.

Leave a reply