Sommerfugle og myreæg i maven

September 29, 2015

Sommerfugle og myreæg i maven

Om to dage udkommer Smag på Thailand, og vi er spændte på et præsentere resultatet af halvandet års arbejde, som har taget os fra Phukets smukke sandstrande til Nordøstthailands vide bredder og Bangkoks hektiske gyder. Undervejs har vi besøgt alle Thailands regioner, spist på mere end 150 restauranter, og stiftet bekendtskab med landets meget varierede køkken. Vi har spist myreæg og haletudser i en landsby i Nordøstthailand, tudet over chilien i en kua kling i Phuket Town og nikket anerkendende til hinanden over en skål khao soi i Nordthailand. Det er oplevelser, som vi synes, alle rejsende i Thailand burde få, og derfor har vi skrevet Smag på Thailand.

Smag på Thailand er tiltænkt rejsende i Thailand, som ønsker at grave lidt dybere ned i den thailandske madkultur og smage andet end pad thai og grøn karry. Bogen tager den rejsende rundt til landets regionale køkkener med forslag til de bedste restauranter, markeder og gadekøkkener. Der er masser af gode rejsetips at hente samt opskrifter, som vi har baseret på vores møder med lokale thaier.

Er du i København den 1. oktober 2015 mellem 16-18 så kig forbi Ranees på Blågårds Plads, hvor vi fejrer, at bogen er udkommet. Vi håber at se jer!

Leave a reply